Verhuur

Huur een A-merk SUP board met peddel en leash voor 1 of 2 uur. Heb je nog geen ervaring met suppen? Neem dan eerst deel aan een les of boek een workshop om de basistechnieken te leren en zo het beste te halen uit een SUP ervaring. 

Prijs voor 60 min €20
Prijs voor 90 min €30
Prijs voor 120 min €35

XL SUP (geschikt voor max 8 volwassenen of 10+ kinderen) Gezellig met je familie, vrienden, collega`s of een begeleid kinderfeestje op een stabiel XL board een rondje maken op de plas. Onderweg lekker in het water springen of picknicken op het water….. XL FUN gegarandeerd!

Prijs voor 90 min huren €120

Prijs voor begeleid kinderfeestje op aanvraag.

Langer huren? Of een compleet SUP pakket huren voor een dagtrip, weekend of vakantie? Neem contact op voor de mogelijkheden. In de online agenda staan de vaste tijden vermeld om te huren, buiten deze tijden gaat op aanvraag.

Les

Altijd al willen leren suppen?

Neem deel aan een beginnersles met 4 tot 10 deelnemers onder begeleiding van een enthousiaste SUP-instructeur. De les start met een instructie op de kant en daarna gaan we het water op en suppen we een rondje op de plas. 

Prijs per deelnemer: €25
Duur: 60 min
Inclusief SUP materiaal

Liever een privéles? Neem contact op voor de mogelijkheden.

De les vindt plaats op zondagochtend en in de zomermaanden een avond door de week. Zie de online agenda voor de data.

SunsetTour

Wie houdt er nu niet van een mooie zonsondergang? 

We maken een gezellige tour op de plas en vanaf de SUP genieten we samen van de zonsondergang onder het genot van een drankje. Nog geen SUP ervaring? Neem eerst deel aan les of workshop.

 

Prijs per deelnemer: €30
Duur: 90 min
Inclusief SUP materiaal en drankje

De SUNset Tour vindt wisselend plaats op een donderdag of vrijdag. Zie de online agenda voor de data.

Workshop

Een vrijgezellenfeestje?  Verjaardagsfeestje? Of een bedrijfsuitje?

Boek een SUP Workshop en leer in korte tijd de basistechnieken om aansluitend met de groep zelfstandig op de plas te suppen en er een gezellige bende van te maken. 

Vanaf 6 personen

Prijs per deelnemer: €25   
Duur: 60 min
30 min begeleiding
30 min zelfstandig
Inclusief SUP materiaal

Upgrade naar 90 min
30 min begeleiding
60 min zelfstandig
Prijs per deelnemer: €30

De tarieven voor bedrijven of groepen met meer dan 10 deelnemers zijn op aanvraag.

 

SUP Yoga

Yoga op het water?

Het is bijzonder om op een SUP board Yoga te ervaren: buiten in de natuur, drijvend op het water, een briesje wind, hand in water. Yoga houdingen uit diverse yogastijlen zijn mogelijk op een board…even de balans vinden maar de combinatie is geweldig. 

Prijs per deelnemer: €30   
Duur: 75 min
Yogales 
Inclusief SUP materiaal

Er komen enkele vaste dagen voor SUP Yoga. Via Instagram en de online agenda worden de data voor het seizoen gecommuniceerd.  Een SUPYOGA workshop gaat op aanvraag.

SUP Kinderfeestje

Gezellig samen met al je vriendjes of vriendinnetjes op één XL SUP of allemaal op een eigen sup. Een ervaren SUP-instructeur gaat met jullie mee om jullie te begeleiden op het water. Zo wordt het voor iedereen een leuke ervaring.

SUP per kind

  • Iedereen beschikt over zijn eigen SUP, Peddel en zwemvestje en samen suppen we over de plas en voeren verschillende opdrachten uit: balansoefeningen, freestylen, sprintrace,  samen een vlot maken en veel waterpret. Deze activiteit is onder begeleiding van een SUP-Instructeur.
  • Minimaal 8 kinderen 
  • Vanaf 10 jaar
  • Zwemdiploma A vereist!
Prijs per kind: €20 of €25

Duur: 60 min of 90 min
Inclusief SUP materiaal

XL SUP

We gaan gezellen samen met z`n allen op een MEGA grote SUP die geschikt is tot wel 12 kinderen. Iedereen krijgt een peddel, zwemvestje en als een TEAM zorgen we ervoor dat we over de plas suppen, ergens stilliggen zodat iedereen in het water kan springen en vooral plezier maken. Deze activiteit is onder begeleiding van een SUP-Instructeur.

  • Minimaal 8 kinderen 
  • Vanaf 10 jaar
  • Zwemdiploma A vereist!
Prijs per kind:  €25

Duur: 90 min
Inclusief SUP materiaal