Tarieven

Alle tarieven zijn inclusief 21% BTW

Les

€25 per deelnemer

Duur les: 60 min

Inclusief SUP materiaal       

SUNset Tour

€30 per deelnemer

€55 bij twee deelnemers

Duur Tour: 90 min 

Inclusief SUP materiaal en drankje

SUP Workshop

€25 per deelnemer

Duur
 Workshop: 60 min

Inclusief SUP materiaal

Upgrade naar 90 min
€30 per deelnemer

De tarieven voor bedrijven of groepen met meer dan 10 deelnemers zijn op aanvraag.

Verhuur

SUP board + peddel

€20 voor 60 min
€30
voor 90 min
€35 voor 120 min

XL SUP Board + peddel

€120 voor 90 min

SUPYOGA

€30 per deelnemer.

Duur les: 75 min

Inclusief SUP materiaal    

Kinderfeestje SUP

€20 per kind (minimaal 8)

Duur60 min

Inclusief SUP materiaal, zwemvest en instructeur      

€25 per kind

Duur: 90 min

Inclusief SUP materiaal en SUP instructeur  

Kinderfeestje XL SUP

€25 per kind (minimaal 8)

Duur90 min

Inclusief SUP materiaal, zwemvest en instructeur  

Toebehoren

€5 per zwemvest kinderen

25-40 kg

40-60 kg

      

Cadeaubon SUP Maastricht


Op zoek naar een
SUP-er cool cadeau? Koop bij ons een digitale cadeaubon en maak iemand blij met een SUP ervaring. Een cadeaubon is 1 jaar geldig vanaf moment van aankoop. Het tegoed is geldig bij een les, workshop, event of huur van een board. 
Aanvraag (noem naam + bedrag) via maastrichtsup@gmail.com

Veelgestelde Vragen

Zwemkleding, extra droge kleding, handdoek, petje, zonnebril, brillenkoordje, drinken, waterdicht/drijvend telefoonhoesje ….en het belangrijkste: goede zin:)

Comfortabele sportkleding of zwemkleding geschikt voor het weer op de dag dat je komt suppen. Wij suppen op blote voeten. 

Nee, wij bevinden ons in een natuurgebied en er is geen toilet of omkleedruimte aanwezig. 

Nee, waardevolle spullen kun je het beste niet meenemen of in de eigen auto achterlaten. Op eigen risico kunnen we persoonlijke spullen in onze bus bewaren.

Contant of via Tikkie

We starten bij de witte Mercedes Bus van SUP Maastricht op deze Parkeerplaats. Is daar niemand aanwezig, dan is de instructeur (hard aan chillen) op het grasveld (achter de poort) bij de vlag van SUP Maastricht.

circa 15 minuten voordat de activiteit begint zodat we relaxed kunnen starten.

Wij leggen je in alle rust de basistechnieken uit zodat je met vertrouwen aan het SUP avontuur kunt starten. Het lukt bijna iedereen om binnen korte tijd staand te kunnen peddelen (Stand Up Paddling). Mocht dit niet lukken dan kan het altijd zittend of op de knieën.

Dan word je nat en klim je weer terug op je board 😉 De instructeur zal je helpen om op eigen kracht of met hulp weer op het board te komen. Oefening “board kunst.” 

Wij suppen op de plas Grindgat Oost-Maarland en gaan niet de Maas op. Voor de kwaliteit van het water kijken we onder andere op de zwemwater app.

Ben je zwanger en wil je suppen? 

Houd er rekening mee dat suppen inspannend kan zijn, er schommelende bewegingen op het water zijn en in de zomer hoge temperaturen op het water extra zwaar kunnen zijn.

Na 20 weken zwangerschap nemen wij geen beginners mee het water op. Als je in je eerste trimester zit en je hebt veel last van moeheid & lage bloeddruk, laat dit dan ook zeker weten aan de instructeur!

Weeg je meer dan 100 kg of heb je moeite met opstaan door (over)gewicht?

 • Al je meer dan 100 kilo weegt: het kan voor sommige mensen lastig zijn om op te staan vanwege het (hoe zwaarder hoe meer) wiebelende board. Je kunt eventueel zittend meedoen.
 • Als je op land moeite hebt om vanuit handen en knieën op te staan: je voeten plat neerzettend voordat je je handen van de vloer optilt, dan pas omhoog. 

Probeer van tevoren of het opstaan voor jou mogelijk is en neem bij twijfel contact met ons op.

Geef van te voren aan of je last hebt van blessures. Schouder- of armblessure zijn niet handig bij het suppen.

Aan de waterkant is plek op het grasveld en strandje voor toeschouwers.

Voorwaarden SUP Maastricht

Deelname aan SUP activiteiten en verhuur

Aansprakelijkheid:

 • Suppen geschiedt geheel op eigen risico. SUP Maastricht kan niet aansprakelijk worden gesteld voor persoonlijk letsel, schade of gevolgschade van welke aard dan ook of hoe dit ook ontstaan is. Je draagt zelf de volledige verantwoordelijkheid.  
 • Ben je minderjarig? Dan zijn je ouders/verzorgers aansprakelijk. Indien de deelnemer jonger is dan 18 jaar, stemmen zijn/haar ouders/verzorgers in met deze algemene voorwaarden. 
 • Je vrijwaart SUP Maastricht voor iedere vorm van schade, schade die je toebrengt aan derden daaronder inbegrepen.
 • Degene van de groep,  die een SUP activiteit boekt of SUP Materiaal huurt, is verantwoordelijk voor het op de hoogte brengen van de voorwaarden aan de overige leden van zijn groep.

Materiaal: 

 • SUP Maastricht biedt uitsluitend materiaal aan dat in goede staat verkeert. Je draagt zorg voor ons materiaal en zal bij schade of verlies de kosten voor je rekening nemen. Bij verlies van een peddel wordt €100 in rekening gebracht.

Veiligheid:

 • Iedere deelnemer krijgt van ons een instructie op de kant. Deze instructie gaat over hoe je zo veilig mogelijk kan suppen maar ook over de vaarregels op het water. Het is belangrijk dat je watersport niet onderschat en aandacht besteed aan dit gedeelte van de activiteit. Vragen kunnen dan ook uiteraard gesteld worden. 
 • Ieder SUP board van SUP Maastricht beschikt over een leash. Het gebruik maken van de leash is verplicht tijdens het suppen.

Annuleren SUP activiteiten:

 • SUP Maastricht zal de SUP activiteit bij ongunstige weersomstandigheden om veiligheidsredenen annuleren, ook bij ziekte van de instructeur. Je krijgt dan de mogelijkheid om een andere dag te bespreken of je geld terug te krijgen. Bij aanmelding gaat de les door, tenzij wij jou berichten dat de les geannuleerd wordt, minimaal 1,5 uur van tevoren. Een les wordt (last minute) geannuleerd als er plots een onweersbui overtrekt, bij hevige regenval of bij een hoge windkracht (vanaf 4 Bft). 
 • Bij annulering sturen wij een e-mail naar het e-mailadres waar de activiteit mee is gereserveerd. Bij last minute annulering  nemen wij telefonisch contact op met het telefoonnummer dat je hebt opgegeven.
 • Het annuleren van geboekte workshops doen wij zo snel mogelijk na ons besluit, via de contactpersoon die de workshop ook geboekt heeft. We plannen dan met deze persoon een nieuwe afspraak in. Als je minder dan 72 uur vooraf annuleert of ‘no-showt’, brengen we 50% in rekening. We gaan uit van het aantal opgegeven personen, en worden graag op de hoogte gehouden van wijzigingen in het aantal i.v.m. beschikbare boards en overige lessen & verhuur.
Verhuur
 • Je kunt een SUP board huren als je 18+ bent.
 • Kinderen met een zwemdiploma (8-11 jr)  kunnen op het board mee van de volwassene. Kinderen 12+ kunnen op hun eigen board mee, onder begeleiding van een volwassene.
 • Heb je het nog geen ervaring met suppen? Dan raden we je aan om eerst een les of workshop te volgen.
 • Annuleren kan minimaal 24 uur van tevoren via maastrichtsup@gmail.com
 • Wij behouden ons het recht om een reservering te verplaatsen naar een andere dag of tijdstip (in overleg) als het weer het niet toelaat om veilig het water op te gaan (harde wind, veel regen of onweer). Wij nemen dan tijdig contact met je op.

Gezondheid:

 • Als je komt suppen ben je in goede gezondheid en beschik je over een prima zwemvaardigheid (minimaal Zwemdiploma A). Kun je niet zwemmen dan mag je niet deelnemen aan SUP Activiteit of een SUP Board huren.
 • Heb je een blessure, gewicht meer dan 100 kg of ben je zwanger: neem dan van tevoren contact op of je wel mee kunt doen.
 • Blessure: Een schouder- of armblessure is sowieso onhandig met suppen.
  Overgewicht:
  a. meer dan 100 kilo weegt: het wordt dan voor sommige mensen lastig om op te staan vanwege het (hoe zwaarder hoe meer) wiebelende board. Je kunt wel een deel zittend meedoen.
  b. op land moeite hebt om vanuit handen en knieën op te staan: je voeten plat neerzettend voordat je je handen van de vloer optilt, dan pas omhoog.
  Zwanger:  Na 20 weken zwangerschap nemen wij geen beginners mee het water op. Als je in je eerste trimester zit en je hebt veel last van moeheid & lage bloeddruk, laat dit dan ook zeker weten aan de instructeur!
 • Epilepsieallergie voor insecten en bijzonderheden betreffende deelnemers willen wij graag vooraf weten.
 • Zorg dat je genoeg gegeten en gedronken hebt voordat je het water op gaat om een lage bloedsuikerspiegel te voorkomen van de inspanning.
 • Het staat ons vrij om de activiteit te annuleren als er mensen onder invloed zijn van alcohol of drugs

Betaling:

 • Betalingen dienen vooraf aan de activiteit te hebben plaatsgevonden tenzij anders is overeengekomen (dan staat dit vermeld in de bevestigingsmail),

Afmelden deelnemers voor de activiteit:

 • Als je zelf de keuze maakt om niet te komen naar een geboekte les, betaal je wel voor de activiteit, tenzij je je minimaal 1,5 uur van tevoren afmeldt via de mail.
 • Workshops: als je minder dan 12 uur vooraf annuleert of ‘no-showt’, brengen we 50% in rekening. We gaan uit van het aantal opgegeven personen, en worden graag op de hoogte gehouden van wijzigingen in het aantal i.v.m. beschikbare boards en overige lessen & verhuur.

Social media:

 • Als je niet wilt dat er foto’s van je gemaakt worden tijdens de activiteit dan kan je dit van te voren via de mail kenbaar maken of op de dag zelf voor de activiteit. Wij houden hier dan uiteraard rekening mee en zullen geen foto’s maken.
 • Zonder tegenbericht gaan wij er vanuit dat je er geen problemen mee hebt dat SUP Maastricht foto’s van jou maakt en gebruikt voor social media of andere vormen van reclame.  
 • Wij maken en gebruiken alleen foto’s van minderjarigen wanneer de ouders hiermee akkoord zijn gegaan. 

Bij reservering van een activiteit en huren van SUP materiaal gaan alle deelnemers akkoord met deze voorwaarden. De aanmelder draagt er zorg voor dat deze algemene voorwaarden bij de overige deelnemers terecht komt. Hier wordt in de bevestigingsmail van SUP Maastricht om gevraagd. 

SUP Maastricht werkt uitsluitend met gecertificeerde SUP-instructeurs.